+358 500 698 698 info@delecon.fi

Perjantai 21.10.2022 ja tarina pienestä söpöliinistä

Lude. Niin pieni sana, joka sisältää suuren määrän pakokauhua.

Alussa lähes huomaamaton. Kasvaessaankin niin pieni, että saa suuren isännöitsijänkin lässyttämään kuin pienelle lapselle. – Onko se noin pieni. Voi sitä pientä!

Lude iskee salakavalasti, kun hämärä laskeutuu, ja käymme onnellisena makaamaan rakkaaseen sänkyymme, jossa olisi pitkän päivän jälkeen tarkoitus olla hetki rauhassa ja levätä arjen puuhista.

Mutta! Tämä pikku söpö verinimijäpä ei halua levätä arjen puuhista. Hänpä kaivautuu sängyn runkoon rakentamasta pesästään ja kutsuu koko perheen mukaan illalliselle. Kohta onkin jo pystyssä ludefestarit, joissa ihmisestä imetään veren mukana viimeisetkin järjen hivenet. Sotketaan vielä joka paikka ulosteilla ja saadaan kaikki näiden kanssa tekemisiin joutuvat harkitsemaan, olisiko ollut vain helpompi heittää taloon bensaa ja tulitikku perään.

Valitettavasti festarin järjestäjät eivät useinaan käsitä, että nämä pikku vampyyrit ovat niin janoisia ja himokkaita lisääntyjiä, että pienestä perheillallisesta paisuu pian jättiläismäiset orgiat, joilla ei ole mitään rajoja.

Lude perustaa pesäpaikkoja ensin parhaille mestoille eli mahdollisimman lähelle tarjoiluja. Lähelle ihmismajaa.

Sen jälkeen, kun kaikki pahvilaatikoiden reunat, kirjat, verhotankojen kolot, listojen taukset ja oikeastaan kaikki paikat asunnosta on vallattu, syntyy joukko kodittomia. He vaeltavat asunnossa yötä päivää kulkien katoissa, seinillä, lattioilla ja etsivät omaa paikkaansa tässä pikkujuhlista kaoottiseksi selviytymistarinaksi muuttuneessa tilanteessa. Näinpä he löytävät uusia polkuja ja reittejä uusille valloittamattomille alueille, joihin perustaa oma pikku ludeperhe. Eli siis tämän ihmisparan naapuriin.

Niin…ja sitten seuraa kertomuksia, mitä nämä ihan pienet, lähes suloiset pikku vampyyrit saavat aikaan meissä suurissa ihmisolennoissa.

Kiitos, kun luit! Tarina jatkuu pian.

Lue lutikkatorjunta palvelusta

Lue artikkeli, miten tunnistat luteen pureman

Lue lutikkakoirista Nappi ja Jippo

Jos kotona tuoksahtaa, saatat elää luteiden keskellä (artikkeli mtvuutiset.fi)

 

Call Now Button