+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuhoeläinhallinta Delecon Oy on suomalainen avainlippuyritys. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja myös työllistää Suomessa. 

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n myöntämä tunnus, jolla yritys voi kertoa suomalaisuudesta ja yrityksen yhteiskunnallisista arvoista. Avainlippu auttaa ostajaa valitsemaan suomalaista palvelua. 

Yritysten kelpoisuus avainlipun saamiseksi tarkistetaan 3 vuoden välein. Suomalaisuusaste yrityksillä on keskimäärin 80 %, Deleconilla se on lähes 100 %. Ainoastaan muutamat tuotteistamme ovat EU:n alueelta peräisin olevia tarvikkeita.

Delecon on ainoa suurempi suomalainen

Delecon on Suomessa toimivista tuholaistorjuntaa tekevistä suuremmista yrityksistä ainoa suomalainen. Maksamme verot Suomeen, johto on suomalainen ja palvelumme suomalaisuusaste on parasta Avainlipputasoa.

Ostamalla suomalaisia palveluita ja tuotteita luot työpaikkoja Suomeen

Suomalaisen työn liiton teettämän selvityksen mukaan valtaosa, eli 55 % suomalaisista, haluaisi kuluttaa vastuullisemmin, mitä tällä hetkellä kuluttaa.

“Valinnoissa vaikuttaakin aina se, kenelle ja kenen ehdoilla päätöksiä tehdään, ja vaikuttavatko päätökset kuluttajaan itseensä, lähipiiriin tai ympäröivään yhteiskuntaan”, tiivistää mm. Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Katri Viippola. Suomalaisen työn liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Talouden epävarmuuden jatkuminen saa ostajat pohtimaan yhä tarkemmin niin kulutusta kuin valintojen vastuullisuutta.

Tee sinivalkoinen valinta, se työllistää

1.12. vietettiin myös Osta työtä Suomeen -päivä. Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on pysäyttää miettimään omia valintojaan, niiden vastuullisuutta ja vaikutuksia, sekä mitä kuluttajat ja yritykset voisivat omien kykyjensä mukaisesti tehdä tukeakseen suomalaista työtä.

Tuhoeläinhallinta Delecon Oy on kasvanut nopeasti Helsingin ja pk-seudun alueelta palvelemaan myös useita maakuntia. Olemme palkanneet lukuisia uusia työntekijöitä. Sinivalkoinen valinta työllistää Suomessa.

Asiakkainamme on taloyhtiöitä ja yrityksiä, eri teollisuuden toimijoita ja kuluttajia. Matkailu ja globalisaatio ovat lisänneet tuholaistorjunnan tarvetta, samoin kuin ilmastonmuutos, joka on tuonut uusia torjuttavia lajeja Suomeen. Ennaltaehkäisevä torjunta erilaisin sopimuksin on yritysmaailmassa ja taloyhtiöissä arkea. Toimintaan ja asumiseen ei haluta mainehaittoja eikä keskeytyksiä. Rakennusten kunto ja asumismukavuus halutaan turvata mm. jyrsijöiltä ja linnuilta.

Kun haluat turvata kohteesi ennakoivasti tuholaisilta ja haluat tehdä sen vastuullisesti, valitse kotimainen yritys ja palvelut – suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy.

Lähteet

suomalainentyo.fi
avainlippu.suomalainentyo.fi

Call Now Button