+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuholaistorjunta Keski-Suomi on Deleconin uusin palvelualue. Toimitamme palveluitamme 25 kokeneen ja koulutetun ammattilaisen voimin kuitenkin kaikkialle Suomeen. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä nyt myös Jyväskylässä.

Keski-Suomessa asiakaspalvelustamme vastaa teknikko Mikko Valkonen.

Suomalainen tuholaistorjunnan avainlippuyritys kiinnostaa

”Tuholaistorjunta Keski-Suomi -palvelualueemme toiminta on lähtenyt erittäin räväkästi liikkeelle”, kertoo Deleconin asiakkuuksista, kaupallisesta sekä operatiivisesta toiminnasta vastaava Jarkko Piispanen (kuvassa vasemmalla). ”Tiesimme kyllä tuholaistorjunnan tilanteesta alueella, mutta alku on kyllä yllättänyt todella positiivisesti. Keski-Suomessa ei ole ollut kovinkaan paljon kilpailua tai kilpailevia yrityksiä – ja terve kilpailuhan on aina asiakkaan etu”, jatkaa työkseen Suomea kiertävä Jarkko.”

Kilpailun puute on vaikuttanut myös torjuntojen palvelumuotoihin ja niiden kustannuksiin. ”Yritykset haluavat tässä maailmantilanteessa kustannustehokkaita ja mieluummin kotimaisia vaihtoehtoja, johon markkinarakoon Delecon nyt avainlippupalvelunsa lanseerasi. Toimintamme on pitkälti asiakaskohtaista ja kiinteistöön sekä tilanteeseen räätälöityä. Tällainen asiakaslähtöinen kokonaisuus selvästi kiinnostaa. Myös kaupungit ovat alkaneet kilpailuttaa toimintaansa tähän suuntaan”, Jarkko kertoo.

Keski-Suomen asiakkaat usealta sektorilta

Tuholaistorjunnan ammattilainen Mikko Valkonen (kuvassa oikealla) on myös ollut tyytyväinen starttiimme Keski-Suomessa. ”Kokonaisvaltainen asiakkuuksien hoitaminen, asiakaspalavereista sopiminen, asiakkaiden kohteisiin tutustuminen, tarjousten teko sekä sopimusneuvottelut kuuluvat varsinaisen torjuntatyön ohella teknikon työnkuvaani. Monipuolinen työnkuva mahdollistaa hyvän kokonaisnäkemyksen ja pitää minut kiinni jatkuvassa kehittymisen polussa”, kertoo Mikko.

Mikko Valkonen siirtyi Deleconille suuresta kansainvälisestä yrityksestä. Hän sai Deleconissa laajan ja monipuolisen työnkuvan. Tyytyväiset työntekijät tuottavat tutkitusti parempaa asiakaspalvelua ja haluavat kehittyä työssään.

Vaikka toiminta-alueemme on vielä melko uusi, on Delecon saanut tarjota tuholaistorjuntapalveluita jo alueen erityyppisille tahoille, teollisuuteen, taloyhtiömaailmaan, kuntaan, yrityksiin ja tietysti yksityisille. ”Näin keväisin ja kesäisin lintutorjunnat ovat usean yrittäjän prioriteetissa, mutta myös taloyhtiöt havahtuvat lintuverkotuksiin ja suojauksiin. Toki aina niitä jyrsijöitä ja tuhohyönteisiäkin riittää”, kertoo Jarkko.

Ala kehittyy, hybriditorjunnat toimivat tehokkaimmin

Tuholaistorjunta-ala kehittyy ja kasvaa voimakkaasti. Matkailu, globalisaatio ja ilmastonmuutos ovat tuoneet omia haasteita torjuntatyöhön. Toiminnassa kuin toiminnassa olisi tärkeintä, että tilanteisiin puututtaisiin ajoissa, eikä viime hetkellä, ja parasta olisi suunnitella torjunnat juuri omaan kohteeseen ennakoivasti ammattilaisen avulla. Näin voidaan välttää mm. liiketoiminnan keskeytykset ja maine- sekä asumishaitat.  Tässäkin voidaan sanoa, että ”aikainen lintu madon nappaa”, heittää Mikko. – ”Esimerkiksi ludeongelmaa on turha jäädä odottelemaan. Parasta on hankkia omaan liiketoimintaan sopiva sopimuspalvelu ja ehkäistä ikävimmät ongelmat jo ennalta”.

Tuholaistorjunnan kehitys Suomessa näkyy jo Deleconin asiakkaiden vaatimuksissa sekä torjunta-aineiden järkevässä käytössäkin. ”Osa asiakkaista vaatii jo täysin myrkytöntä tuholaistorjuntaa, joka sekin onnistuu meiltä, mutta usein paras ja tehokkain vaihtoehto löytyy hybriditorjunnasta”, toteaa Piispanen. Siinä käytetään vastuullisesti sekä torjunta-aineita että myrkyttömiä vaihtoehtoja tai niiden yhdistelmiä, aina tilanteesta ja kohteesta riippuen.”

Katso kaikki yhteystietomme ja kysy lisää. Ilo palvella!

Lue lisää:

Kemikaalilaki säätelee ammattimaista tuholaistorjuntaa / Tukes

Tutustu sopimuspalveluihimme

 

 

Call Now Button