+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuholaistorjunta ja pysyvä tulos

Tuholaistorjunta Deleconilta

Tuholaistorjunta onnistuu ja tulokset ovat pysyviä, kun tuholaistilanne kartoitetaan kokonaisvaltaisesti ja torjuntatoimet suunnitellaan sekä toteutetaan huolella.

Ota yhteyttä heti, kun epäilet tuholaisten olemassaoloa kiinteistössäsi. Älä anna ongelman kasvaa.

Tuholaistorjunta kiinteistöllesi nopeasti

Kun  tuholaisten olemassaolosta on jo havaintoja, ota välittömästi yhteyttä. Yksi havainto tarkoittaa lähes poikkeuksetta, että tuhoeläimiä on lukuisia. Ei kannata jäädä odottelemaan lisähavaintoja. Asiantuntijamme kartoittaa todellisen tilanteen.

Jyrsijät ja mone tuhoeläinkannat kasvavat nopeasti, jos niillä vain on syötävää ja suotuisia piilopaikkoja. Jos epäilet, että kiinteistössä on jyrsijöitä tai muita tuholaisia, kannattaa sinun ottaa pikimmiten yhteyttä tuholaistorjunnan ammattilaiseen. – Mikäli asut kerrostalossa, ota yhteyttä isännöitsijään ja kerro mahdollisesti kiireellisen torjunnan tarpeesta.

Jos kiinteistölläsi on Delecon torjunnan vuosisopimus, teemme säännöllisiä tarkastuksia ja voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Tuhoeläinkartoituksen perusteella asiantuntijamme osaavat suunnitella kohteeseen toimivimmat torjuntamenetelmät pysyvän tuloksen aikaansaamiseksi.

Tuholaistorjunta on kokonaisuus, jossa asiantuntijan osaamisen ja kokemuksen ohella tulee tehdä yhteistyötä talon asukkaiden tai kiinteistön edustajan kanssa. Jokainen tilanne, ja kiinteistökin, on erilainen. Ratkaisut tehdään aina yksilöllisesti, jotta päästään pysyviin torjuntatuloksiin.

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 500 698 698
info (at) delecon.fi

Ota yhteyttä Deleconin tuholaistorjuntaan. Kartoitamme tilanteen kanssasi. – Nopeus torjunta-asioissa on valttia!

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA

Tuholaistorjunta keinot

Tuholaisesta ja tilanteesta riippuen teknikkomme valitsevat aina keinovalikoiman, jolla päästään pysyvimpään lopputulokseen. Keinoja on lukuisia ja joskus torjuntaa riittää yksi keino. Usein kuitenkin tarvitaan eri keinojen yhdistelmiä, kiinteistön rakenteiden tiivistystä ja esimerkiksi ”siisteyskasvatusta”. Annamme aina ohjeet torjunnan aikaisista ja jälkeisistä toimista, mikäli näitä tarvitaan.

 

tuholaistorjunta keinot ja välineet Delecon

Tuholaistorjunta ja kohteet

Sopimuspalvelut

Tutustu sopimuspalvelut -sivuun, kun haluat ennakoida taloyhtiön tai liiketoiminnan maine-, hygienia- ja turvallisuusriskejä; Et halua tehdä kiinteistölläsi yllätyslöytöjä tai kohdata tuhoeläinten aiheuttamaa liiketoiminnan keskeytymistä. – Haluat, että tuholaistorjunta sovitaan etukäteen ja Delecon vastaa tarkastuksista sekä torjunnoista huomaamattomasti.

Tuholaistorjunta – jyrsijät

Jyrsijöiden torjunta on tuholaistorjunnan yleisimpiä kohteita. Rottien määrä on kaupungeissa usein paikoin lisääntynyt ja tämä huolettaa syystä useita. Sopimuspalveluittemme avulla myös tämä asia on paremmalla tolalla.

TIESITKÖ:

Rotat voivat lisääntyä hämmästyttävän nopeasti. Rottanaaras voi saada
n. 15 pentuetta elinaikanaan eli rottaparin teoreettinen jälkeläisten maksimimäärä on noin 200 jälkeläistä vuodessa.

Tutustu tämän päivän jyrsijätorjuntaan, myrkyttömyyteen, älyansoihin jne. Myös kiinteistön rakenteelliset seikat vaikuttavat jyrsijöiden kohdalla. Huomioimme myös ne puolestasi.

Voit olla huoletta, kun Delecon huolehtii kokonaisuudesta.

Hybriditorjunta

on tuholaistorjunta kokonaisuus, johon päädytään juurikin tilanteen moninaisten syiden ja tarpeiden perusteella. Hybriditorjunta on tehokas tapa, jossa käytetään yhdessä eri keinoja torjunnan toteuttamisessa.

Vaikka luonto on kekseliäs ja sopeutuvainen, meillä on kokemusta tuhansista eri tapauksista ja keinoista. Älä jää yksin hankalaan tilanteeseen. Asiantuntija-apu on lähelläsi.

Lintutorjunta ja välineistö

Lintutorjunta kannattaa suunnitella jo talvella. Keväällä asia voi olla myöhäistä. Ulkokahvilat, -ravintoloiden terassit, huvipuistot ja majoituspalvelut kannattaa suojata ajoissa tehokkain välineistöin. Joskus tässä asiassa tarvitaan luovia ja kekseliäitä keinoja.

Taloyhtiö kannattaa suojata myös lintujen pesinnältä. Pesät aiheuttavat paitsi sotkua ja talon pintojen rapautumista, niissä voi pesiä erilaisia tuhohyönteisiä, jotka pääsevät pesistä rakennuksen rakenteiden tiivistämättömiä läpivientejä pitkin sisälle.

Homekoira, hajukoira

Homekoirapalvelut löytyvät meiltä myös! Tutustu palveluun ja ota yhteyttä. Koirakkomme on koulutettu ja palveleva.

Tuholaistorjunta hinta

Tuholaistorjunnan hinta riippuu aina kartoituksen jälkeen todetusta kokonaistilannearviosta ja torjunnan toteutuksesta sekä kerroista. Kerro tilanteestasi ja saat meiltä eritellyn tarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää meiltä. Älä odota lisäongelmia!

tuholaistorjunta Deleconilta

Ota yhteyttä. Asiantuntijamme palvelevat!

Tuholaistorjunta kotona ABC

 • pidä kotisi siistinä keittiönkaappeja myöten, puhdista säännöllisesti ja hyvin myös lattiakaivot, allasviemärit ja omakotitalosi vesilukot
 • tiivistä rakennuksen läpiviennit ja käytä mm. jyrsijäverkkoja, lintuesteitä
 • poista lintujen ruokintapisteet pihalta, syötä esimerkiksi lähimetsässä, et houkuttele jyrsijöitä pihallesi
 • avokompostiin ei saa laittaa ruoantähteitä
 • tilaa torjuntapalvelu heti, jos havaitset rotan, niitä on tällöin useita, yksi ansa ei yleensä riitä vaan tilanne tulee kartoittaa sekä suunnitella toimivat ratkaisut
tuhoeläintorjunta Deleconilta

Tuholaistorjunta tulee tehdä aina suunnitelmallisesti torjuntakohteeseen tutustuen ja laji, kanta sekä torjuntamahdollisuudet kartoittaen.

Tuhoeläinten aiheuttamat ongelmat

 • Biologiset vaarat
 • Kiinteistöön kohdistuvat vahingot
 • Esteettiset vahingot
 • Toiminnan keskeytyminen
 • Taloudelliset tappiot
 • Maine ja psykologiset vaarat

Tuhoeläinhallinnan hyödyt

 • Ongelmatekijöihin on varauduttu
 • Yksittäisen ongelman kehitys laajemmaksi estyy
 • Kiinteistö pysyy paremmassa kunnossa
 • Toiminta jatkuu keskeytyksettä
 • Ei taloudellisia yllätyksiä
 • Maine ja toiminnan edellytykset säilyvät

 

Lue lisää

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes: Kemikaalilaki säätelee ammattimaista ammattimaista tuholaistorjuntaa.

Call Now Button