+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuholaistorjunta – tuhoeläinhallinta

Tuholaistorjunta on tapahtuma, jossa havaitut tuholaiset poistetaan ja samalla torjutaan joksikin aikaa eteenpäin. Kyseessä on kertaluonteinen palvelu.

Tuhoeläinhallinta taas on suunnitelmallisempaa toimintaa kuvaava ammattitermi. Sillä pyritään korostamaan palvelun ennakoivan suunnittelun tärkeyttä. Hallitsemisella pyritään ehkäisemään tilanne, jossa torjuntaa jo väistämättä tarvitaan.

Delecon kokemus käyttöösi

Deleconin tuholaistorjunta palvelut ja tuhoeläinhallinta palvelevat erilaisia organisaatioita. Yli 40 miestyövuoden kokemuksella lupaamme, että osaamme hallinnoida niin liiketoimintasi mainetta, terveyttä, hygieniaa kuin asiakatyytyväisyyttänne, mitä tulee erilaisiin tuholaisiin. Ota yhteyttä, me palvelemme!

Tuhoeläinkartoitus nopeasti

Tuhoeläinkartoitusta tarvitaan, kun epäilet tai esimerkiksi asukkaat tai asiakkaat epäilevät tuholaisten olemassaoloa liiketoimintaympäristössäsi. Tarvitset tuhoeläinkartoitusta oikeiden torjuntatoimenpiteiden valitsemiseksi. Voit myös tutustua näillä sivuillamme yleisimpiin tuholaisiin ja tyhojyrsijöihin.

HUOM! Tuhoeläinkartoitus on maksuton palvelu. Tämä palvelu kuuluu myös isännöintitoimistoille / taloyhtiöille tarjoamiimme palveluihin. – Nopeus näissä asioissa on valttia. Ota yhteyttä!

Sopimuspalvelut

Tutustu sopimuspalvelut -sivuun, kun haluat ennakoida maine-, hygienia- ja turvallisuusriskit. Et halua kohdata yllätyslöytöjä tai liiketoimintasi keskeytymistä. Haluat, että asioista sovitaan etukäteen ja Delecon vastaa tarkastuksista sekä torjunnoista huomaamattomasti.

Jyrsijätorjunta

Jyrsijätorjuntapalvelut ovat nyt vuonna 2020 ajankohtaisia. Rottien määrä on paikoin lisääntynyt ja tämä huolettaa syystä useita. Sopimuspalveluittemme avulla myös tämä asia on paremmalla tolalla.

Tutustu tämän päivän jyrsijätorjuntaan, myrkyttömyyteen, älyansoihin jne. Myös kiinteistön rakenteelliset seikat vaikuttavat jyrsijöiden kohdalla. Huomioimme myös ne puolestasi.

Voit olla huoletta, kun Delecon huolehtii kokonaisuudesta.

Hybriditorjunta

on kokonaisuus, johon päädytään juurikin erilaisten tarpeiden havaitsemisen jälkeen. Hybriditorjunta on tehokas tapa, jossa käytetään eri keinoja torjunnan toteuttamisessa.

Vaikka luonto on kekseliäs ja sopeutuvainen, meillä on kokemusta tuhansista eri tapauksista ja keinoista. Älä jää yksin hankalaan tilanteeseen. Asiantuntija-apu on lähelläsi.

Lintutorjunta ja välineistö

Lintutorjunta kannattaa suunnitella jo talvella. Keväällä asia voi olla myöhäistä. Ulkokahvilat, -ravintoloiden terassit, huvipuistot ja majoituspalvelut kannattaa suojata ajoissa tehokkain välineistöin. Joskus tässä asiassa tarvitaan luovia ja kekseliäitä keinoja.

Homekoira, hajukoira

Homekoirapalvelut löytyvät meiltä myös! Tutustu palveluun ja ota yhteyttä. Koirakkomme on koulutettu ja palveleva.

Tuhoeläinhallinta ja sopimukset

Tuhoeläinhallinta kannattaa tehdä aina sopimuspohjaisesti esimerkiksi vuosi kerrallaan. Taloudellisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi koko organisaatioketju saadaan hyötymään Deleconin asiakastuesta työntekijöistä asiakkaisiin.

Tuhoeläinten aiheuttamat ongelmat

 • Biologiset vaarat
 • Kiinteistöön kohdistuvat vahingot
 • Esteettiset vahingot
 • Toiminnan keskeytyminen
 • Taloudelliset tappiot
 • Maine ja psykologiset vaarat

Tuhoeläinhallinnan hyödyt

 • Ongelmatekijöihin on varauduttu
 • Yksittäisen ongelman kehitys laajemmaksi estyy
 • Kiinteistö pysyy paremmassa kunnossa
 • Toiminta jatkuu keskeytyksettä
 • Ei taloudellisia yllätyksiä
 • Maine ja toiminnan edellytykset säilyvät

 

Tuholaistorjunta palvelut kokemuksella

Deleconin tuholaistorjunta palvelut ja tuhoeläinhallinta palvelevat erilaisia organisaatioita. Meillä on yli 40 miestyövuoden kokemus torjunnoista.

Ota yhteyttä, me palvelemme!

Tuhoeläinhallinta ja sopimukset

Tuhoeläinhallinta kannattaa tehdä aina sopimuspohjaisesti esimerkiksi vuosi kerrallaan.

Taloudellisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi koko organisaatioketju saadaan hyötymään Deleconin asiakastuesta työntekijöistä asiakkaisiin.

Tuholaistorjunta alasivut

Navigoi tuholaistorjunnan alasivuille navigointialueelta tai alla olevista linkeistä:

Tuhoeläinkartoitus >

Sopimuspalvelut >

Jyrsijätorjunta >

Hybriditorjunta >

Lintutorjunta >

Lue lisää tuholaistojunta-asiaa:

IPM eli Integroitu tuholaistorjunta (TUKES)

Call Now Button