+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuholaistorjunta Turku, Varsinais-Suomi

Tuholaistorjunta Turku Varsinais-Suomi -alueella koskien kaikkia tuhoeläimiä ja tuhohyönteisiä:

Asunnoissa esiintyvistä tuhoeläimistä yleisiä ovat erilaiset hyönteiset ja jyrsijät. Tavallisimpia hyönteisiä ovat sokeritoukat, muurahaiset ja elintarviketuholaiset. Myös ulkoa voi kulkeutua erilaisten läpivientien kautta sisätiloihin esim. rottia ja hiiriä.

Tuholaistorjunta Turku -yhteystiedot löydät yhteystiedot sivultamme.

Tuhoeläinten torjunta – onnistuu parhaiten ja tulokset ovat pysyviä, kun:

 • tuholaistilanne kartoitetaan viivytyksettä – älä siis aikaile, ota yhteyttä!
 • lajin tai lajien sekä kannan koko määritellään
 • kiinteistön ja toiminnan olosuhteet, tilanne ja rakenteet havainnoidaan
 • ympäristötekijät kartoitetaan
 • tuholaisten torjunta suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti aina kyseinen kohde/rakennus huomioiden
 • käyttäjät ohjeistetaan
 • päätetään seuranta- ja jatkotoimet

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 500 698 698
info (at) delecon.fi

Ota yhteyttä Deleconin tuholaistorjuntaan. Kartoitamme tilanteen kanssasi. – Nopeus torjunta-asioissa on valttia!

Tuholaistorjunta Varsinais-Suomi tilanne

Tuholaistorjunta koko Varsinais-Suomi -alueella painottuu esim. syksyisin jyrsijöiden torjuntaan. Rakentaminen, rakennusten purkaminen ja korjausrakentaminen aiheuttavat helposti sen, että jyrsijät lähtevät liikkeelle.

Myös lintujen syöttäminen (esim. Aurajoen rantamilla, puistoissa, taloyhtiöiden pihoilla ja jne.) ja tarjolla oleva ruoka kiinnostaa rottia. Eri kaupunginosia koskevat ruokintakiellot tulisi ottaa todesta ja ruokkia eläimiä mieluummin metsäalueilla.

Tuhoeläinten torjunta voi onnistua omatoimisestikin alempana olevia ohjeita tarkoin noudattamalla. Rottien kohdalla suosittelemme kuitenkin AINA kutsumaan paikalle alan ammattilaisen. – Tuholaistorjuja toteuttaa yllä mainitut toimet ammattimaisesti ja turvaa torjunnan onnistumisen pitkällä tähtäimellä.

Ota yhteyttä heti, kun epäilet tuholaisten olemassaoloa kiinteistössäsi. Älä anna ongelman kasvaa.

Meiltä rottien/jyrsijöiden torjunta, lintutorjunta ja -esteet sekä tuhohyönteisten torjunta. Tutustu palveluihimme navigaatiossa.

Tuhoeläinten torjunta Turku Varsinais-Suomi -alueella nopeasti

Kun tuholaisten olemassaolosta on jo havaintoja, ota välittömästi yhteyttä ja kysy neuvoja asiantuntijoiltamme. Yksi havainto tarkoittaa lähes poikkeuksetta, että tuhoeläimiä on lukuisia. Ei kannata jäädä odottelemaan lisähavaintoja. Tuholaistorjuja kartoittaa todellisen tilanteen nopeasti.

Jyrsijät ja useat tuhoeläinkannat kasvavat nopeasti, jos niillä vain on syötävää ja suotuisia piilopaikkoja. Jos epäilet, että kiinteistössä on jyrsijöitä tai muita tuholaisia, kannattaa sinun ottaa pikimmiten yhteyttä tuholaistorjunta-alan ammattilaiseen. – Mikäli asut kerrostalossa, ota yhteyttä isännöitsijään ja kerro mahdollisesti kiireellisen torjunnan tarpeesta.

Lue artikkeli: Tuholaistorjunta – taloyhtiön vastuu vai osakkaan vastuu?

Jos kiinteistölläsi on Delecon torjunnan vuosisopimus, teemme säännöllisiä tarkastuksia ja voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Tuhoeläinkartoituksen perusteella asiantuntijamme osaavat suunnitella kohteeseen toimivimmat torjuntamenetelmät pysyvän tuloksen aikaansaamiseksi.

Tuholaistorjunta Turku ja Varsinais-Suomi, sinua palvelee palvelupäällikkö Sami Saloranta, p. o400 472 934, sami.saloranta@delecon.fi. Kerro lisää tilanteesta yhteyttä ottaessasi. Valitsemme parhaat torjuntakeinot ja käytännöt torjunnan onnistumiseksi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY MEILTÄ!

tuholaistorjunta Deleconilta

Tuholaistorjunta Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä!

Tuholaistorjunta ja lintuntorjunta Turku ja lähialueilla

Älä ruoki lintuja kaupunkialueella. Se houkuttelee jyrsijät paikalle.

Tuholaistorjunta keinot

Tuholaisesta ja tilanteesta riippuen teknikkomme valitsevat aina keinovalikoiman, jolla päästään pysyvimpään lopputulokseen. Keinoja on lukuisia ja joskus torjuntaa riittää yksi keino. Usein kuitenkin tarvitaan eri keinojen yhdistelmiä, kiinteistön rakenteiden tiivistystä ja esimerkiksi ”siisteyskasvatusta”. Annamme aina ohjeet torjunnan aikaisista ja jälkeisistä toimista, mikäli näitä tarvitaan.

 

tuholaistorjunta keinot ja välineet Delecon

Tuholaistorjunta Turku,Varsinais-Suomi kaikki palvelut:

Sopimuspalvelut

Sijaitseeko kiinteistösi Varsinais-Suomessa? Tutustu sopimuspalvelut -sivuun, kun haluat ennakoida taloyhtiön tai liiketoiminnan maine-, hygienia- ja turvallisuusriskejä; Et halua tehdä kiinteistölläsi yllätyslöytöjä tai kohdata tuhoeläinten aiheuttamaa liiketoiminnan keskeytymistä. – Haluat, että tuholaistorjunta sovitaan etukäteen ja Delecon vastaa tarkastuksista sekä torjunnoista huomaamattomasti.

Jyrsijöiden torjunta

Jyrsijöiden torjunta on tuholaistorjunnan yleisimpiä kohteita. Rottien määrä on kaupungissa usein paikoin lisääntynyt ja tämä huolettaa syystä useita. Sopimuspalveluittemme avulla myös tämä asia on paremmalla tolalla.

TIESITKÖ:

Rotat voivat lisääntyä hämmästyttävän nopeasti. Rottanaaras voi saada
n. 15 pentuetta elinaikanaan eli rottaparin teoreettinen jälkeläisten maksimimäärä on noin 200 jälkeläistä vuodessa.

Tutustu tämän päivän rotta-/ jyrsijätorjuntaan, myrkyttömyyteen, älyansoihin jne. Myös kiinteistön rakenteelliset seikat vaikuttavat jyrsijöiden kohdalla. Huomioimme myös ne puolestasi.

Voit olla huoletta, kun Delecon huolehtii kokonaisuudesta.

Hybriditorjunta

on tuholaistorjunta kokonaisuus, johon päädytään juurikin tilanteen moninaisten syiden ja tarpeiden perusteella. Hybriditorjunta on tehokas tapa, jossa käytetään yhdessä eri keinoja torjunnan toteuttamisessa.

Vaikka luonto on kekseliäs ja sopeutuvainen, meillä on kokemusta tuhansista eri tapauksista ja keinoista. Älä jää yksin hankalaan tilanteeseen. Asiantuntija-apu on lähelläsi.

Lintutorjunta ja välineistö

Lintutorjunta kannattaa suunnitella jo talvella. Keväällä asia voi olla myöhäistä. Ulkokahvilat, -ravintoloiden terassit, huvipuistot ja majoituspalvelut kannattaa suojata ajoissa tehokkain välineistöin. Joskus tässä asiassa tarvitaan luovia ja kekseliäitä keinoja.

Taloyhtiö kannattaa suojata myös lintujen pesinnältä. Pesät aiheuttavat paitsi sotkua ja talon pintojen rapautumista, niissä voi pesiä erilaisia tuhohyönteisiä, jotka pääsevät pesistä rakennuksen rakenteiden tiivistämättömiä läpivientejä pitkin sisälle.

Homekoira, hajukoira

Homekoirapalvelut löytyvät meiltä myös! Tutustu palveluun ja ota yhteyttä. Koirakkomme on koulutettu ja palveleva.

Tuholaistorjunta Varsinais-Suomi hinta

Tuholaistorjunnan hinta riippuu aina kartoituksen jälkeen todetusta kokonaistilannearviosta ja torjunnan toteutuksesta sekä kerroista. Kerro tilanteestasi ja saat meiltä eritellyn tarjouksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää meiltä. Älä odota lisäongelmia!

Tuholaisten torjunta kotona ABC

 • pidä kotisi siistinä keittiönkaappeja myöten, puhdista säännöllisesti ja hyvin myös lattiakaivot, allasviemärit ja omakotitalosi vesilukot, tällöin tuhoeläinten torjunta helpottuu, tuholaiset vähenevät
 • tiivistä rakennuksen läpiviennit ja käytä mm. jyrsijäverkkoja, lintuesteitä
 • poista lintujen ruokintapisteet pihalta, syötä esimerkiksi lähimetsässä, et houkuttele jyrsijöitä pihallesi
 • avokompostiin ei saa laittaa ruoantähteitä
 • tilaa torjuntapalvelu heti, jos havaitset rotan, niitä on tällöin useita, yksi ansa ei yleensä riitä vaan tilanne tulee kartoittaa sekä suunnitella toimivat ratkaisut
tuhoeläintorjunta Deleconilta

Tuholaistorjunta tulee tehdä aina suunnitelmallisesti torjuntakohteeseen tutustuen ja laji, kanta sekä torjuntamahdollisuudet kartoittaen.

Tuhoeläinten aiheuttamat ongelmat

 • Biologiset vaarat
 • Kiinteistöön kohdistuvat vahingot
 • Esteettiset vahingot
 • Toiminnan keskeytyminen
 • Taloudelliset tappiot
 • Maine ja psykologiset vaarat

Tuhoeläinhallinnan hyödyt

 • Ongelmatekijöihin on varauduttu
 • Yksittäisen ongelman kehitys laajemmaksi estyy
 • Kiinteistö pysyy paremmassa kunnossa
 • Toiminta jatkuu keskeytyksettä
 • Ei taloudellisia yllätyksiä
 • Maine ja toiminnan edellytykset säilyvät

 

Call Now Button