+358 500 698 698 info@delecon.fi

Rotanloukku ratkaisuna rottaongelmaan?

Näin pääset pysyviin torjuntatuloksiin

Rotanloukku tai -loukut voivat olla ratkaisu rottaongelmiin, jos olemme torjujana selvillä ongelman

 • sijainnista
 • levinneisyydestä
 • rottakannasta, rottien määrästä
 • torjuntakeinon valinnasta
 • tilanteeseen sopivasta torjuntakokonaisuudesta
 • seuranta- ja jatkotoimista

Jos emme ole kartoittaneet edellä mainittuja seikkoja, ei rotanloukku ja sen satunnainen sijoittaminen riitä. – Se voi jopa antaa rotille lisäaikaa lisääntyä, jolloin ongelma kasvaa suurempiin mittakaavoihin.

Jos kiinteistöllä on havaittu rotta, voidaan varmuudella sanoa, että niitä on lukuisia. Alla tietoa mm. isorotan lisääntymisestä, pentuemäärästä ja elinkaaresta.  Rottien torjunnassa suosittelemme aina ammattimaista torjuntaa, jotta rottaongelma ei laajene.

Rotta eli isorotta eli Rattus Norvegicus

OTA YHTEYTTÄ

p. +358 500 698 698
info (at) delecon.fi

Ota yhteyttä meihin. Kartoitamme tilanteen kanssasi. – Nopeus torjunta-asioissa on valttia!

Rotanloukku info

 • hyvä väline ennaltaehkäisyssä ja loukut oikein sijoiteltuna
 • rotanloukut toimivat myrkyttömällä syötillä, myrkyllä, mekaanisesti jousimekanismiloukulla, hiilidioksidilla tai sähköisesti
 • ammattimaiset loukut myös etäseurattavia (taloyhtiöt jne.)
 • säännöllinen tarkkailu ja seuranta tärkeää
 • sijoitus aina turvallisuus edellä!
 • tunne myös Tukesin Jyrsijätorjunnan hyvän käytännön ohje

Rotanloukku tyypit

1.) Goodnature® -ansa / rotanloukku ei sisällä myrkyllisiä syöttejä tai jyrsijämyrkkyä, mikä tekee siitä turvallisen torjuntaratkaisun kaikkiin jyrsijäongelmiin. Torjunta-aineet eivät joudu vääriin käsiin, tai tassuihin. Ammattilaisten käytössä. Voi laueta lukuisia kertoja.

Lue lisää Goodnature älyansasta

2.) TrapMe on ensimmäinen myrkytön rotanloukku eli snap-ansa, joka kertoo etänä, onko saalis jäänyt ansaan vai ei. TrapMe toimii niin sisä- kuin haastavissa olosuhteissa. Rankkasade, lumi eikä auringon paahde vaikuta torjuntaan. Ammattilaisten käytössä, tehokas ja kätevä etäseurannan ansiosta.

Lue lisää TrapMe -älyansasta

3.) Perinteinen jousimekanismi rotanloukku voi olla yksinkertainen ansa syötillä tai mieluummin kehittyneempi versio lapsi-/kotieläinsuojalla. Ansa laukeaa vasta, kun rotta astuu molemmilla jaloilla laukaisijalle. Rotta kuolee välittömästi. Ansa tulee laukeamisen jälkeen jälleen asennetaa uudelleen. Vaatii jatkuvaa valvontaa.

4.) Myrkkyansat ovat vain ammattilaisten käyttöön. Ansoja käytetään yleisesti, kun kanta on kasvanut räjähdysmäisesti tai levinnyt laajoille alueille.

5. Kippiansat, joilla rottia pyydetään elävänä.

6. Sähköinen rotanloukku. Vaarallinen lapsille ja kotieläimille, jos sijoitusta ei ole mietitty. Vain sisäkäyttöön, vain rottien torjuntaan.

 

OTA YHTEYTTÄ. SOITA p. 0500 698 698.

ÄLÄ ANNA TUHOLAISONGELMAN KASVAA.

Rotanloukku vai ammattilainen?

Suosittelemme rottien torjunnassa aina ammattimaista torjuntaa, jotta ongelma ei pääse kasvamaan ja leviämään.

Yksittäinen loukku satunnaisesti asennettuna ei ole ratkaisu rottaongelmassa. Torjunnassa tulee kiinnittää huomiota myös kiinteistöllä ja sen lähistöllä oleviin rakennuksiin sekä niiden rakenteisiin. Myös purkutyömaat ja rakennustyömaat vaikuttavat tilanteeseen.

Toimi nopeasti ja vastuullisesti, kun näet rotan kiinteistöllä. Delecon kartoittaa kannan ja tilanteen nopeasti sekä huomaamattomasti. Meiltä myös huomaamattomat maastoutuvat ansat.

Call Now Button