+358 500 698 698 info@delecon.fi

Tuholaistorjunta Helsinki Espoo Vantaa

Tuholaistorjunta Helsinki Espoo Vantaa | Pääkaupunkiseutu -alueella nopeasti ja tehokkaasti.

Jos olet havainnut alueellasi tai kotonasi esimerkiksi jyrsijöitä, ota välittömästi yhteyttä, jotta tilanne ei pääse pahemmaksi.

Rottien torjunta Helsinki

Rottien torjunta Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu -alueilla on ollut vilkasta. Rakentamien ja remontointi, jätehuollon ongelmat jne. ovat lisänneet rottapopulaatiota.

Deleconin palvelut sisältävät aina tuhoeläinkartoituksen, jolla määrittelemme kannan ja levinneisyyden toimivan ja onnistuneen torjunnan toteuttamiseksi.

Eroon tuholaisista nopeasti ja pysyvästi

Tuhoeläinongelmaa ei kannata tarkkailla kauaa. Siellä missä näet yhden rotan tai hiiren, on todennäköisesti lukuisia yksilöitä. Niiden lisääntymistä ei pidä odotella.

Palvelumme edut

  • Tuhoeläinkartoitus mahdollistaa toimivan torjuntaratkaisun.
  • Yksilöllinen torjuntaratkaisu tuo pitkäkestoista turvaa.
  • Vastuulliset ja kestävät menetelmät.

Helsinki Espoo Vantaa -alueella / koko pääkaupunkiseudun alueella on pitkään ollut laajempi rottaongelma johtuen mm. rakennustöistä.

Nopea puuttuminen asiaan, tilannekartoitus ja torjuntatoimet ehkäisevät laajemman ongelman syntymisen.

Vastuullinen torjunta

Delecon valitsee torjuntakeinot aina vastuullisesti, mikäli tämä on tuholaispopulaatio huomioon ottaen suinkin mahdollista. Käytössämme ovat alan uusimmat laitteet, älyansat ja myrkyttömät torjuntakeinot.

Joskus tilanne vaatii kiinteistöllä myös pieniä rakenteellisia töitä, läpivientien suojauksia ym. Kerromme tästä lisää kartoituksen yhteydessä.

Mitä voit tehdä itse ennakoiden

Rottien torjunnassa on tärkeää rajoittaa tarjolla olevan ravinnon määrää; Lintujen ja siilien ruokinnan voi hoitaa vaikkapa lähimetsässä. Kotieläinten ruokinta, koirien luut, rustot ja nappulat tulisi viedä pois, kun lemmikkisi on syönyt.

Avokompostin ravinto kelpaa rotille myös. Siirry kannelliseen kompostiin, jos kompostoit ruoan tähteitä ja kasviksia ym. ravintoa.

Rottien torjunta ennaltaehkäisevästi onnistuu mm. näin: Pidä tontti ja sen ympäristö siistinä. Villiintynyt puutarha/kasvimaa tarjoaa hyviä lymypaikkoja jyrsijöille. Rotat voivat syödä myös pahvia, styroxia ja jopa betonia.

Siivoa pihaa säännöllisesti. Pidä jätteet vain tiiviissä kannellisissa astioissa. Rehut tulisi säilyttää tiiviissä astioissa lavojen päällä, jotta voit siivota tilat myös niiden alta. Jyrsijät hakevat suojaa ja ravintoa rakennuksista etenkin syksyllä, kun lämpötila laskee pakkasen puolelle. Lue lisää blogissamme.

Tuholaistorjunta Helsinki Espoo Vantaa yhteystiedot

Katso kaikki yhteystiedot ylempänä olevasta sinisestä painikkeesta.

OTA YHTEYTTÄ NOPEASTI. SOITA p. 0500 698 698. PÄÄSET EROON TUHOLAISONGELMASTA. ME PALVELEMME.

NOPEUS TORJUNTA-ASIOISSA ON VALTTIA!

p. +358 500 698 698
info (at) delecon.fi

Ota yhteyttä meihin. Kartoitamme tilanteen kanssasi nopeasti, ja torjunta onnistuu.

Tuholaistorjunta Helsinki, Espoo Vantaa -alueella ennakoiden

Torju jyrsijöiden pääsy kiinteistöllesi ja sisälle kotiisi huolehtimalla esimerkiksi kaikkien ulkoa tulevien läpivientien tilkitseminen esimerkiksi metallisella jyrsijäverkolla.

Jos ongelma on jo olemassa, ota yhteyttä. Me palvelemme!

Call Now Button