+358 500 698 698 info@delecon.fi

Ampiaistorjunta

179,00 

Torjuntaa tehdään 60 km säteellä Lempäälästä tai Helsingistä. Valitse tässä näkymässä kumpi paikka on sinua lähempänä. Jos etäisyys on pidempi, kysy asiasta puhelimitse 0500 698 698 tai sähköpostise info@delecon.fi.

Tilauksen seuraavassa vaiheessa annat osoitteen, jonka perusteella lasketaan lopullinen hinta matkakulujen kera. (Matkakulut 0,95 €/km, sis. alv 24 %. Matkakulut veloitetaan edestakaisin lähtöpisteestä torjuntakohteeseen). Kun siirrät tilattavan tuotteen ososkoriin, niin seuraavaan vaiheeseen pääset oikean yläkulman ostoskorin ikonista.

Soita tilauksen jälkeen numeroon 050 069 8698 ja sovitaan yhdessä juuri sinulle sopivin torjunta-aika.

Ampiaistorjunta tehdään pesän esiintymispaikan mukaan joko mekaanisesti poistamalla, ruiskuttamalla, vaahdottamalla ja/tai houkuttein. Asiantuntijamme päättää kohteessa parhaan mahdollisen keinon ongelman poistamiseksi. Torjuntaa voidaan suorittaa pesän sijainnista riippuen joko maahan tai erilaisiin rakennuksiin/rakenteisiin. HUOM! Mikäli pesä ei ole näkyvissä, tilaaja vastaa rakenteiden avaamisista ennen torjunnan aloittamista. Jos rakenteita ei ole avattu, torjunnan teho voi olla vaillinainen ja ongelma voi uusiutua. Torjuntaa voidaan tehdä turvallisesti noin 3 metrin korkeuteen tai jos kohteessa on järjestetty turvallinen pääsy korkeammalla olevan pesän luokse.

Lisätiedot

Lähtöpaikka

Helsinki, Lempäälä

Call Now Button